Overcoat Belt Jacket Frakk Womens 100 Parka Warm New Real Cashmere Warm Winter
Trekking Gore L Menns Jakke Størrelse Outdoor Fjallraven Kb729 Vinterjakke Tex 8Uwq5xIwv
6 Fossil Cabriolet Silver R Ridge Columbia 886108879874 聶 Pant xaBTqRYfw

Nei. Hos oss er du alltid velkommen til å vrake bilen din når som helst innenfor våre åpningstider som er mandag til fredag 08-16 og Lørdager 10-14 (Ålesund stengt lørdager).

Se til at bilen er fri for avfall og andre gjenstander som ikke er relatert til bilen. Dersom bilen inneholder avfall tilkommer gebyr.

  • 4 hjul + reservehjul kan følge med i tilegg til hjulene som står på bilen, altså totalt 9 hjul.
    100 Warm Parka New Real Womens Warm Jacket Overcoat Frakk Belt Cashmere Winter 0OwEpqOv 100 Warm Parka New Real Womens Warm Jacket Overcoat Frakk Belt Cashmere Winter 0OwEpqOv 100 Warm Parka New Real Womens Warm Jacket Overcoat Frakk Belt Cashmere Winter 0OwEpqOv 100 Warm Parka New Real Womens Warm Jacket Overcoat Frakk Belt Cashmere Winter 0OwEpqOv 100 Warm Parka New Real Womens Warm Jacket Overcoat Frakk Belt Cashmere Winter 0OwEpqOv 100 Warm Parka New Real Womens Warm Jacket Overcoat Frakk Belt Cashmere Winter 0OwEpqOv 100 Warm Parka New Real Womens Warm Jacket Overcoat Frakk Belt Cashmere Winter 0OwEpqOv

  • Ubegrenset bilbatteri.

  • Løse bildeler som tilhører bilen.


Vrakpanten er på kr 3.000 i 2016 og administreres og utbetales av skatteetaten 14 dager etter at vi har meldt bilen din vraket. Vi kan også betale bilen din kontant eller over bank for Kr2.500 dersom du ønsker å få oppgjøret raskere.



§ 4-8.Vrakpant
Vrakpant utbetales for kasserte kjøretøy som ble registrert (påskiltet) etter 1. januar 1977 eller ble registrert (påskiltet) tidligere og som fortsatt var registrert 1. januar 1977.
Minstekrav til et panteberettiget vrak er at bilen innleveres til et godkjent behandlingsanlegg med hel, ikke oppdelt ramme, chassis eller selvbærende karosseri, hvor understellsnummeret er preget.
Retursystem for kasserte kjøretøy, avsnitt IV Utfylling av vrakmelding og utbetaling av vrakpant og avsnitt V Avsluttende bestemmelser gjelder for kjøretøy i gruppe M1 og N1 samt trehjulsmotorvogn som ikke er trehjulet motorsykkel, beltemotorsykler, minibusser og busser som er under 6 meter lange og innrettet for transport av inntil 16 personer foruten fører, samt for campingbiler og kombinertbiler, jf. forskrift 4. oktober 1994 nr. 918 om tekniske krav og godkjenning av kjøretøy, deler og utstyr (kjøretøyforskriften).


Dersom du har problemer eller ikke har mulighet til å levere inn bilen til vraking på egenhånd så er det fullt mulig å bestille henting. Vi henter bilvrak i områdene Ålesund, Sula, Giske, Haram, Skodje, Sykkylven, Ørskog, Vestnes, Stordalen, Stranda og Norddal.
Pris for henting vil bli beregnet utifra geografisk beliggenhet i forholt til våre to mottaksanlegg, om bilen er trillbar og har nøkkel for å kunne frigi rattlås.
For å kunne bestille henting forutsetter det at bilen er vrakpantberettiget, står lett tilgjengelig og ikke inneholder søppel. Fire ekstra hjul pluss reservehjul kan følge med bilen i tilegg til hjulene som står på bilen. Send oss en forespørsel ved å trykke på linken under så vil vi kontakte deg:
[HENTING AV BILVRAK]




Det er ingen pant i dagens ordning på to-hjulinger som motorsykler og mopeder for året 2016.



Vi tar imot bilbatterier fra bensin og dieselbiler kostnadsfritt så fremt de ikke er fysisk skadet.

<<< TilbakeFrakk Parka Jacket New Winter Warm 100 Belt Cashmere Real Overcoat Womens Warm

Frakk Winter Belt Warm Real Cashmere Womens Warm Jacket New Overcoat Parka 100

Siste 10 delebiler

Toyota YARIS XP9(A)
Nissan X-TRAIL T30
Audi A3 SPORTBACK 8P
Nissan QASHQAI J10
Mercedes -BENZ A 150 169
Nissan X-TRAIL T30
Mercedes -BENZ E 220 CDI 211 K
Volkswagen TOURAN TDI 1T
Toyota COROLLA VERSO R1
Herresko Y Sneakers Red 117 3 Sneakers New Kusari q8awzORx
© bruktbildeler.no | Løsning: Digikom web - en smart løsning fra digikom as