Tristan W24 Bukser Goldschmied Jeans W25 Kvinners Størrelse Adriano Np Ag Shorts
Nike 5 2018 Antrasitt Eur Svart Dual 8 ® Flyknit Racer Menn 42 Grå N Størrelse d1Z1rxvwq
Size Uk Max 11 Air Stock 5 midnight Navy Essential Nike Limited 90 Menns RTwUa8

Nei. Hos oss er du alltid velkommen til å vrake bilen din når som helst innenfor våre åpningstider som er mandag til fredag 08-16 og Lørdager 10-14 (Ålesund stengt lørdager).

Se til at bilen er fri for avfall og andre gjenstander som ikke er relatert til bilen. Dersom bilen inneholder avfall tilkommer gebyr.

 • 4 hjul + reservehjul kan følge med i tilegg til hjulene som står på bilen, altså totalt 9 hjul.
  Goldschmied W25 Kvinners Np Størrelse Tristan Adriano Shorts Bukser Ag W24 Jeans UaUwdx Goldschmied W25 Kvinners Np Størrelse Tristan Adriano Shorts Bukser Ag W24 Jeans UaUwdx Goldschmied W25 Kvinners Np Størrelse Tristan Adriano Shorts Bukser Ag W24 Jeans UaUwdx Goldschmied W25 Kvinners Np Størrelse Tristan Adriano Shorts Bukser Ag W24 Jeans UaUwdx Goldschmied W25 Kvinners Np Størrelse Tristan Adriano Shorts Bukser Ag W24 Jeans UaUwdx Goldschmied W25 Kvinners Np Størrelse Tristan Adriano Shorts Bukser Ag W24 Jeans UaUwdx

 • Ubegrenset bilbatteri.

 • Løse bildeler som tilhører bilen.


Vrakpanten er på kr 3.000 i 2016 og administreres og utbetales av skatteetaten 14 dager etter at vi har meldt bilen din vraket. Vi kan også betale bilen din kontant eller over bank for Kr2.500 dersom du ønsker å få oppgjøret raskere.

 • Legitimasjon.

 • Ditt fulle navn og bostedsadresse.

 • Ditt fødsels og person nummer 11 siffer (Bedrift: Org.nr).Kvinners Adriano W25 Np Bukser Størrelse W24 Jeans Goldschmied Ag Tristan Shorts

 • Ditt kontonummer.
 • Vulc merker med ny Busenitz splitter Rx Adidas C0ng5Ffx
 • Registrering eller Chassisnummer på bilen.


§ 4-8.Vrakpant
Vrakpant utbetales for kasserte kjøretøy som ble registrert (påskiltet) etter 1. januar 1977 eller ble registrert (påskiltet) tidligere og som fortsatt var registrert 1. januar 1977.
Minstekrav til et panteberettiget vrak er at bilen innleveres til et godkjent behandlingsanlegg med hel, ikke oppdelt ramme, chassis eller selvbærende karosseri, hvor understellsnummeret er preget.
Retursystem for kasserte kjøretøy, avsnitt IV Utfylling av vrakmelding og utbetaling av vrakpant og avsnitt V Avsluttende bestemmelser gjelder for kjøretøy i gruppe M1 og N1 samt trehjulsmotorvogn som ikke er trehjulet motorsykkel, beltemotorsykler, minibusser og busser som er under 6 meter lange og innrettet for transport av inntil 16 personer foruten fører, samt for campingbiler og kombinertbiler, jf. forskrift 4. oktober 1994 nr. 918 om tekniske krav og godkjenning av kjøretøy, deler og utstyr (kjøretøyforskriften).


Dersom du har problemer eller ikke har mulighet til å levere inn bilen til vraking på egenhånd så er det fullt mulig å bestille henting. Vi henter bilvrak i områdene Ålesund, Sula, Giske, Haram, Skodje, Sykkylven, Ørskog, Vestnes, Stordalen, Stranda og Norddal.
Pris for henting vil bli beregnet utifra geografisk beliggenhet i forholt til våre to mottaksanlegg, om bilen er trillbar og har nøkkel for å kunne frigi rattlås.
For å kunne bestille henting forutsetter det at bilen er vrakpantberettiget, står lett tilgjengelig og ikke inneholder søppel. Fire ekstra hjul pluss reservehjul kan følge med bilen i tilegg til hjulene som står på bilen. Send oss en forespørsel ved å trykke på linken under så vil vi kontakte deg:
[HENTING AV BILVRAK]


 • Kontakt Tollregion Vest-Noreg på telefon +47 22 86 03 12 [email protected] for å få tilsendt søknad om tillatelse til vraking av utenlandsk registrert motorvogn som returneres til tollvesenet.Ny Brown Leather Boxed 43 Eu Jones Wholecut 'alex' Sko 9 Crockett Uk xWWrnA

 • Ta med innvilget søknad og bilen til oss og vi attesterer og sender inn søknaden så snart bilen er blitt destruert. Et håndteringsgebyr på Kr 750,- Tilkommer.

 • Vær obs på at ved innlevering av utenlandsk bobil eller et kjøretøy som inneholder materialer som trevirke, plast og eller glassfiber, tilkommer ekstra kostnader for arbeid som demontering og deponering av de forskjellige materialene. Innlevering kun etter avtale.


Det er ingen pant i dagens ordning på to-hjulinger som motorsykler og mopeder for året 2016.Vi tar imot bilbatterier fra bensin og dieselbiler kostnadsfritt så fremt de ikke er fysisk skadet.

<<< TilbakeGoldschmied Tristan Ag Bukser W24 Adriano Størrelse Jeans Np Kvinners W25 Shorts

Goldschmied Ag Tristan Størrelse Jeans Np W24 Bukser W25 Shorts Kvinners Adriano

Siste 10 delebiler

Toyota YARIS XP9(A)
Nissan X-TRAIL T30
Audi A3 SPORTBACK 8P
Nissan QASHQAI J10
Mercedes -BENZ A 150 169
Nissan X-TRAIL T30
Mercedes -BENZ E 220 CDI 211 K
Volkswagen TOURAN TDI 1T
Toyota COROLLA VERSO R1
Dekk Anatomisk Herre Lysegrønn Pinhao Lorena Sko Tou Vintage R6xqCw1xn
© bruktbildeler.no | Løsning: Digikom web - en smart løsning fra digikom as