Deksel 'Quad 5025546398065 Dog' Svart Passport Lær Radley p1dIwd

Vil du jobbe med likestilling i FN? Vi søker nå en ungdomsdelegat med likestilling som fagfelt som blant annet vil delta i den norske delegasjonen til FNs kvinnekommisjon (CSW) i mars. Søk innen 4. januar!

Hvert år sender LNU ungdomsdelegater til en rekke FN-møter og fora for å representere LNUs politikk og for å være barn og unges representanter i internasjonal politikk.

LNU søker nå en ungdomsdelegat med likestilling som fagfelt. Delegaten vil delta i den norske delegasjonen til FNs kvinnekommisjon (CSW) i mars. Søknadsfristen er 4. januar.

Ungdomsdelegat med likestilling som fagfelt

Ungdomsdelegaten som skal jobbe med likestilling får delta på The Commission on the Status of Women (CSW) i New York 11. til 15. mars 2019.

The Commission on the Status of Women er FNs hovedorgan for å fremme likestilling mellom kjønnene og bedre kvinners situasjon. Kommisjonen er en av de faste kommisjonene under FNs Economic and Social Council (ECOSOC), og møtes hvert år i mars. I 2019 er det satt to temaer for arbeidet i kommisjonen.

Hovedtema: Social protection systems, access to public services and sustainable infrastructure for gender equality and the empowerment of women and girls;
Tema som skal evalueresSportssko Running Asics fujitrabuco Trenere Dameunderstellingsløype 5 Gel: Women’s empowerment and the link to sustainable development

I tillegg til deltakelse på CSW i New York legges det opp til forberedende arbeid med Norges prioriteringer i delegasjonen i forkant av møtet, samt deltakelse i LNUs arbeidsgruppe for FN-spørsmål (AgFN) i delegatperioden.

Her kan du lese mer om CSW.

Lever søknad, CV og nominasjonsbrev via dette skjemaet.Asics fujitrabuco Trenere Running Dameunderstellingsløype Sportssko 5 Gel

Hva vil det si å være ungdomsdelegat?

Ungdomsdelegatene er representanter for LNUs medlemmer og LNUs politikk. En av de viktigste oppgavene dine er å fremme LNU sin politikk inn mot aktuelle myndigheter og og delegasjoner, og å samarbeide med andre ungdomsdelegater for å sette barn og unge på dagsorden i FN. Du kan lese mer om de nåværende ungdomsdelegatene Silke Ullhull Vintage Cashmere Rose Versace Gianni Sweater '99 Dolman Pink H8qwxfa.

Å være delegat betyr å inneha et tillitsverv i LNU som går over 12 måneder. Delegatene deltar i LNUs arbeidsgruppe på FN-spørsmål (AgFN) og representerer LNU der det er relevant. Dette gjelder først og fremst internasjonale møter i FN, men også aktuelle møter i Norge samt så tett kontakt med det aktuelle departementet som mulig.

Kandidatene må enten bo i Oslo-området, eller få sin organisasjon til å dekke eventuelle reiseutgifter som er knyttet til opplæring og skolering hos LNU (inkludert deltakelse i arbeidsgruppa for FN-spørsmål) da LNU ikke har midler til dette, og departementene ikke dekker slik virksomhet. Man må være 18 år for å søke, og kandidater under 26 år vil bli prioritert. 

Søknadsfristen er 4. januar. Søknadsskjemaet, samt muligheten til å laste opp CV og nominasjonsbrev finner du her

. Nominasjonsbrevet er bare et enkelt brev fra medlemsorganisasjonen som nominerer deg der de bekrefter sin nominasjon.

Søknadsskjemaet finner du her

 

#CSW #FNTargus 92636213329 laptop 15 ryggsekk 4 tommers Tsb700eu svart 11SZa7 4 Foddede Black Kvinner Black Finn Uk Black Boots Hiker Fur Faux qZwB6tz Parc Lær Sneaker Lace Womens Up Souls Gentle Shoes Top Low fxvPqFSw

Publisert 17. desember 2018

Sportssko Dameunderstellingsløype fujitrabuco Gel Trenere Asics Running 5

Relaterte nyheter

Topp